willem schweitzerlaan 13

Tarieven

Kinderen knippen

Het haar wordt (gewassen mits dit mogelijk is) in een mooi model geknipt en gestyld met onze professionele producten. 

 

Kind tot 5 jaar 

€12,50

Kind tot 14 jaar 

€15,50

 

Dames 

Wassen, knippen & föhnen 

Bij het wassen, knippen en föhnen van het haar wordt het haar verzorgd met onze professionele producten. Met föhnen bedoelen wij het haar drogen (blowen) en in model brengen met de hand. 

 

Kort haar 

€26,50

Half lang haar 

€28,50

Lang haar 

€30

XL haar

€35

 

Wassen, knippen & föhnen incl styling

Bij het wassen, knippen en föhnen incl styling van het haar wordt het haar verzorgd met onze professionele producten. De styling van het haar dat mag zelf gekozen worden, bijvoorbeeld: prachtige golvende lokken, stijlen of geföhnd worden met borstels dit geeft een zeer volumineus effect. 

 

Kort haar 

€28,50

Half lang haar 

€31

Lang haar 

€35 

XL haar 

€40

 

Wassen & föhnen incl styling 

Bij het wassen en föhnen incl styling van het haar word gewerkt met onze professionele producten. Het haar wordt naar wens van de klant in een mooi model gebracht dit kan bestaan uit bijvoorbeeld, prachtige golvende lokken, stijlen of eventueel geföhnd met de borstels dit geeft een zeer volumineus effect. 

 

Kort haar 

€24,50

Half lang haar 

€26,50

Lang haar 

€30

XL haar 

€35

 

Kleuren 

Basis kleur 

Bij een basis kleur worden de grijzen haren weg gekleurd of de je huidige kleur word donkerder gekleurd (Incl styling).

Ook gebruiken wij de “Color melt” techniek. Meestal gebeurt dit tijdens een balayage of highlights, de aanzet word ingekleurd en dit loopt geleidelijk over in elkaar. 

 

Aanzet kleuring

€32,50

Aanzet + color melt

€38

Hele haar kort 

€40

Hele haar half lang 

€46,50

Hele haar lang 

€58

Hele haar XL

€68

 

Toner 

Onze toners gebruiken wij van Redken shades. In slechts 20 minuten kan deze prachtige toner je haar weer opnieuw glans geven, de kleur opfrissen en je kleur corrigeren zonder het haar te verhelderen (Incl styling). 

 

Kort haar 

€30

Half lang haar 

€40

Lang haar

€50

XL haar

€55

 

Highlights  

De behandeling word uitgevoerd met onze professionele producten. Let op! De behandeling is exclusief knippen en toner (Incl styling). De toner is extra €21/€31,50. 

 

Face framing 

€31,50

Highlights middenbaan 

€40

Half hoofd uitgroei 

€51,50

Half hoofd + lengte 

€62,50

Heel hoofd uitgroei 

€86,50

Heel hoofd + lengte 

€96

*extra toeslag bij veel highlights van €19

 

Babylights 

Babylights zijn subtiele highlights die je haar een zomers effect geven, zonder dat je een duidelijk contrast ziet. De babylights zitten niet door je hele haar maar bevinden zich rondom het gezicht en de kruin. Deze techniek word uitgevoerd met professionele producten. Let op! De behandeling is exclusief knippen en toner (Incl styling). De toner is extra €21/€31,50.

 

Half lang haar 

€84

Lang haar 

€98

XL haar 

€108

*extra toeslag bij veel babylights van €19

 

Blonderen 

Volledig blonderen zonder folie, dus vanaf de aanzet tot in de lengtes. Let op! Deze behandeling is incl Olaplex N°1 + N°2 en de styling. 

Exclusief toner en knippen. De toner is extra €21/€31,50

 

Aanzet

€41,50

Kort haar 

€56,50

Half lang haar

€86,50

Lang haar 

€101,50

XL haar 

€116,50

 

Balayage 

De balayage techniek word ingezet op je eigen haarkleur, dit zorgt voor een natuurlijk effect. Het effect van een balayage is dat het overloopt van donker naar licht. Meestal gaat deze techniek mee tussen de 3 á 6 maanden. Let op! Deze behandeling is incl toner, olaplex N°1 + N°2 en styling. Exclusief knippen! 

 

Half lang haar 

€138,50

Lang haar 

€156,50

XL haar 

€177

*komt er aanzet + color melt bij dan is dit €20 extra! 

 

Balayage touch-up

Balayage touch-up is bedoeld om de zichtbare uitgroei bij te werken als je balayage nog mooi van kleur is in de lengtes. De behandeling wordt meestal vanuit je natuurlijke scheiding, contouren en kruin aangebracht. Het advies is om dit binnen de 3/4 maanden te doen na een volledige balayage behandeling. Let op! Deze behandeling is incl toner, Olaplex N°1 + N°2 en styling. Exclusief knippen! 

 

Half lang haar 

€89

Lang haar 

€99

XL haar 

€119,50

*komt er een aanzet + color melt bij dan is dit €20 extra! 

 

Foilyage/Ombré

Deze techniek zitten tussen de balayage en highlights in. De Foilyage is hoger dan een balayage en lager dan highlights. Ook zorgt deze techniek voor een natuurlijk en levendig effect en gaat ongeveer 6 maanden mee! Let op! Deze behandeling is incl toner, aanzet + color melt, Olaplex N°1 + N°2 en styling. Exclusief knippen! 

 

Half lang haar 

€159

Lang haar 

€176,50

XL haar 

€198

 

Olaplex luxe treatment 

Je haar is je alles! Maar laat dit ook zien… Het is belangrijk als je veel doet met je haar zoals kleuren, stijlen, krullen of föhnen. Dat je haar extra verzorgd word en de kwaliteit goed blijft. Bij deze behandeling word je haar grondig gewassen met onze Olaplex N°4 shampoo, vervolgens word onze treatment klaar gemaakt en brengen wij deze aan op het haar. Vervolgens laten wij dit inwerken en na de inwerktijd word het uitgespoeld en verzorgd met onze Olaplex N°5 conditioner. Je haar wordt verzorgd met Olaplex N°6 bond smoother en onze Olaplex N°7 binding oil. Wij stylen je haar naar wens! 

 

Kort haar 

€30

Half lang haar

€40

Lang haar 

€50

XL haar 

€55

Olaplex treatment shot 

Bij de meeste kleur behandelingen is Olaplex N°1 + N°2 inbegrepen. Bij highlights, babylights en een basis kleur is Olaplex is dit inbegrepen. Mocht je dit toch graag willen is dit mogelijk. 

 

Kort haar 

€15

Half lang haar 

€20

Lang haar 

€22,50

XL haar 

€24,50

Verstuurd vanaf mijn iPhone